• Login

 • MGR Beheerorganisatie

  Regio Centraal Gelderland is een samenwerkingsverband van 12 gemeenten op het gebied van het sociaal domein. Naast module Inkoop, wordt deze zogenaamde Modulaire Gemeenschappelijke Regeling sociaal domein centraal Gelderland (MGR SDCG) per 1 januari 2018 uitgebreid met twee nieuwe modules: Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en RBL Midden-Gelre.

   

  Samenwerken en ontzorgen

  “Als regio staan we met zorgaanbieders en gemeenten gezamenlijk voor de opgave om de transformatie in het sociaal domein zo goed mogelijk vorm te geven met als doel optimale dienstverlening voor de inwoners. We hebben al laten zien dat er grote voordelen te behalen zijn in de regionale samenwerking op een onderwerp als inkoop en als gemeenten willen wij hiermee doorgaan. De modulaire aanpak, ofwel een aanpak waarvoor wij kiezen voor maatwerk per thema, krijgt vooralsnog vorm in modules gericht op onderwijs, participatie en inkoop.” 

  Helga Witjes (voorzitter Algemeen bestuur MGR SDCG en wethouder Lingewaard).

   

  Op deze pagina zijn binnenkort de notulen van het Algemeen Bestuur alsmede andere relevante informatie zoals de bestuurssamenstelling, het oprichtingsverslag en de planning van de bestuursvergaderingen terug te vinden.

   

  Contact

  De MGR Beheerorganisatie, bestaand uit directeur/secretaris Hermien Wiselius, managementassistent Linda Blok en Jaap Jan Stellingwerf, controller, is per 5 februari 2018 gevestigd in het gemeentehuis van Westervoort op Dorpsplein 1, 6931 CZ  in Westervoort. Het telefoonnummer is (026) 702 9777. De MGR is telefonisch bereikbaar op maandag en dinsdag van 09:00 – 14:00 uur en op donderdag van 09:00 tot 17:00 uur. Kan uw vraag niet wachten? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@regiocentraalgelderland.nl