• Login

 • Privacy statement
  Nieuws
  8 oktober 2018

  Overlegtafel Dyslexie d.d. 8 oktober 2018

  Met ingang van 1 januari 2018 wordt ten aanzien van de Jeugd-GGZ een nieuwe productindeling gehanteerd als vervanging voor de DBC-systematiek. Bij het werken met de nieuwe producten komt (vanuit aanbieders en lokale toegang) een aantal vraagstukken op het perceel Dyslexie naar boven die vragen om meer duidelijkheid.

   

  De Regio Centraal Gelderland wil kijken of de gehanteerde routing binnen de regiogemeenten en het productenaanbod aansluit op de praktijk.

   

  Op maandag 8 oktober 2018 wordt van 13.00 tot 16.00 uur in het gemeentehuis van Westervoort (Dorpsplein 1 te Westervoort) een overlegtafel georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst wordt van gedachten gewisseld over de huidige producten dyslexie, de routing en de eventuele problemen waar zorgaanbieder en de lokale toegang in de praktijk tegen aan lopen.

   

  De uitkomsten van de bijeenkomst wordt via een verslag ook gedeeld op deze website. U kunt eventuele aanvullingen en reacties op basis van het verslag schriftelijk met de regio delen, gedurende een vastgestelde periode. Deze input zullen wij dan ook meenemen.